La Unió de Llauradors i Ramaders
Llibre de visites Llibre de visites | Fòrum Fòrum | Enllaços d'interès Enllaços d'interès | Tauló d'anuncis Tauló d'anuncis   | RSS RSS castellano | valencià
 
  08:58 | 25 Juny, 2017 usuari | contrasenya |
Portada Qui som Què fem On estem Serveis On-line Actualitat El temps
 
 
Serveis
 

Tots els Serveis a preus competitius

Els serveis de LA UNIÓ naixen amb la vocació d'estar prop dels llauradors i ramaders. Per a la prestació dels mateixos, LA UNIÓ crea SERVICAMP que s'especialitza en tot tipus de serveis professionals agraris. Un equip de més de 50 professionals qualificats, enginyers agrònoms, enginyers tècnics agrícoles, economistes, advocats, graduats socials, professionals de la comunicació, etc., que coneixen a fons la realitat del sector agrari oferint l'assessorament i la gestió empresarial i tècnica que el professional necessita per a gestionar l'explotació agrària.

Assegurances agràries: som especialistes en este tipus d'assegurances. Quan ocorre un sinistre en la seua parcel·la, el nostre pèrit agrícola li acompanyarà en la peritatge. En el cas que este peritatge siga contratadictori, ens ocuparem en tot moment de defendre els seus interessos. Participem en les negociacions de disseny de l'assegurança.

Assegurances generals: tenim a la seua disposició tot tipus d'assegurances generals, per mitjà d'una corredoria d'assegurances pròpies, Coopalicas, siguen cotxes, furgonetes, tractors, llar, jubilació, pla de pensions, estalvi, etc. Li oferim un tracte personalitzat i l'aconsellem d'allò que millor s'adapte a les seues necessitats. Actualment disposem de conveni amb huit companyies asseguradores, tenint per a cada producte ofertes diferents i variades.

Gestoria i Assessoria Personalitzada: comptem amb un equip d'especialistes  preparat per a assessorar-li en cada moment d'allò que li pot resultar més beneficiós quant a les seues obligacions amb la Hisenda Publica. En cas d'estar obligat per la seua activitat a portar comptabilitat o declaració d'IVA, ens ocuparem d'això.
En l'assessorament laboral ens encarreguem de tota la tramitació necessària per a contractar treballadors en l'activitat agrària o qualsevol altra activitat en el Règim General de la Seguretat Social.

Creació d'empreses: donem suport als emprenedors i emprenedores i potenciem les iniciatives. L'assessorem sobre la fórmula legal més adequada per a la seua idea o projecte, li ajudem a desenvolupar la idea cobrint tots els aspectes legals que necessite.

Gabinet d'advocats: com associat pot consultar gratuïtament els nostres advocats aquells temes que considere necessaris. La nostra especialitat són els temes agropecuaris.

Contractació de treballadors i Prevenció de Riscos Laborals: realitzem selecció de treballadors amb borsa de treball pròpia i amb convenis amb altres entitats. Tramitem contractacions en origen i també estem especialitzats en la contractació d'immigrants.
Prestem el servei de prevenció de riscos laborals.

Assessorament urbanístic i Expropiacions: la nostra gran experiència i coneixement en la Defensa de l'Expropiat, ens fa una ferramenta bàsica per a aconseguir que es complisquen tots els drets d'una persona afectada per una expropiació, al mateix temps que s'aconseguix augmentar i justificar una major indemnització. Disposem d'una àrea especialitzada en l'assessorament en actuacions urbanístiques.

Topografia, valoracions, taxacions, etc.: el nostre equip d'Enginyers especialitzats li garantix un servici de qualitat, en els terminis adequats i a un preu molt competitiu.

Projectes de construcció, d'activitat i d'impacte ambiental: comptem amb un gran departament d'enginyers, arquitectes i advocats, amb una àmplia experiència en tot este tipus de projectes que li poden garantir una ràpida, econòmica i adequada consecució del projecte que necessite.

Medi Ambient i Energies Renovables: assessorem i facilitem la consecució de projectes basats en les energies renovables: plaques solars i biometanització.

Subvenciones i ajudes: assessorament i tramitació. Som Centre Gestor, reconegut per l'Administració Pública, que li garantix poder aprofitar les subvencions i ajudes que millor li puguen ajustar a la seua situació personal i laboral.

Treballs editorials i pàgines web: edició de revistes o publicacions. Creació de pàgines web.

Cursos de formació i investigació en el món rural

Estem presents en totes les nostres oficines repartides per tota la Comunitat Valenciana, cosa que ens permet estar i treballar prop de vosté i oferir-li una atenció personalitzada, adaptant el servei a les necessitats de la seua explotació.

 
 
 
Consulte la nostra revista:
Número 237 | Maig 2017
 
 
 
 
 
Facebook Youtube Twitter
 
 
EDICAMP APIUNIÓ SERVICAMP IVIFA Red de Formadores Agrarios
La Unió de Llauradors i Ramaders + Calle del Mar, 22 + 46003 Valencia + Tel.: 963 155 740 + Fax: 963 915 947
Copyright © 2017 + Tots els drets reservats + Avís Legal + Política de privacitat | Integra - Diseño de páginas web en Valencia powered by Integra - Diseño de páginas web en Valencia