La Unió de Llauradors i Ramaders
Llibre de visites Llibre de visites | Fòrum Fòrum | Enllaços d'interès Enllaços d'interès | Tauló d'anuncis Tauló d'anuncis   | RSS RSS castellano | valencià
 
  08:53 | 25 Juny, 2017 usuari | contrasenya |
Portada Qui som Què fem On estem Serveis On-line Actualitat El temps
 
 
La Unió
 

La veu del camp valencià

LA UNIÓ es constituix l'any 1977 com a una Organització Professional Agrària democràtica, unitària i independient de qualsevol grup polític, econòmic o religiós, sense fins lucratius, constituïda amb la finalitat de defensar i promoure els interessos generals dels llauradors i ramaders professionals valencians.

LA UNIÓ és l'única organització d'àmbit autonòmic, i per tant, amb presència en totes les comarques valencianes per a donar resposta a les seues necessitats concretes i oferir els serveis que necessiten els professionals del sector agrari per a desenvolupar la seua activitat empresarial. És, hui dia, l'organtizació agrària valenciana més important i representativa, amb uns 20.000 associats.

En LA UNIÓ, com a organització independent i plurar, sense cap vinculació política CAP TOTHOM.

LA UNIÓ és democràtica perquè les decisions les prenen els llauradors i els ramaders. LA UNIÓ és i serà allò que els seus llauradors i ramaders vullguen que siga ja que les decisions de l'organització s'adopten democràticament en el CONGRÉS.LA UNIÓ és unitària perquè en ella estan presents tots i cadascún dels sectors agrícoles i ramaders, totes les àrees i de totes les comarques de la Comunitat Valenciana.

LA UNIÓ és independent perquè no depén dels partits polítics, ni de les administracions, ni de qualsevol lobby de pressió. Pel fet de ser independent no li deu res a ningú i pot actuar lliurement i segons el mandat del CONGRÉS.

Ser i estar en LA UNIÓ és ser i estar en tots aquells fórums i organitzacions on es decidix el present i el futur de l'agricultura i ramaderia valenciana, perquè LA UNIÓ forma part i participa activament en:

La Unió d'Unions de Llauradors i Ramaders
El Consell Econòmic i Social (CES)
Consell Assessor de Medi Ambient
Consell Assessor de Ramaderia
L'Empresarial
AGROSEGURO
AGROMUTUA
Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA)
Fundació Penyagolosa
Institut Valencià d'Investigació i Formació Agrària (IVIFA)
Consells Reguladors de Denominació d'Origen i IGPs
Consells Agraris Municipals
Fundació Llauradors Solidaris
Llavors d'Ací

A més, en LA UNIÓ pots beneficiar-te de tots els serveis que necessita la teua explotació fent clic ací
 
 
 
Consulte la nostra revista:
Número 237 | Maig 2017
 
 
 
 
 
Facebook Youtube Twitter
 
 
EDICAMP APIUNIÓ SERVICAMP IVIFA Red de Formadores Agrarios
La Unió de Llauradors i Ramaders + Calle del Mar, 22 + 46003 Valencia + Tel.: 963 155 740 + Fax: 963 915 947
Copyright © 2017 + Tots els drets reservats + Avís Legal + Política de privacitat | Integra - Diseño de páginas web en Valencia powered by Integra - Diseño de páginas web en Valencia